Wedstrijd & club informatie

Wedstrijdinfo

Lekker een weekend Amstelcampushal? Of toch helemaal naar Den Helder voor een uitwedstrijd? Tafelen bij Dames 2 of was het toch bij Heren 3? Oh, dat was het.. ik moest fluiten!

Download het wedstrijdschema hier je weet wanneer je waar verwacht wordt!

Poule Standen

Will je weten op welke plek in de competitie de US teams staan? Ga dan naar de website van de NBB of in de app van Sportlink: basketball.nl.

US Regels

Bij US hanteren we weinig regels. Met alleen maar volwassen clubleden, gaan we ervan uit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden kent.

 

Om Sjaak Afhaak toch te kunnen sturen, hanteren we de volgende richtlijnen voor ons thuisprogramma:

Wedstrijdschema:

Het wedstrijdschema wordt niet meer wekelijks doorgestuurd per email. Houd dus zelf het wedstrijdschema in de gaten voor eventuele wijzigingen in het wedstrijdprogramma. Niet alleen voor de wedstrijden die je speelt, maar ook die waarbij je moet tafelen/fluiten.

Coaches, trainers, rayon scheidsrechters en bestuursleden:

Het kan zijn dat je bij hoge uitzondering wordt gevraagd een keer te komen tafelen/fluiten. Check hiervoor het wedstrijdschema.

Vervanging:

Ziek? Word je oma 80? Op vakantie of een paar maanden reizen? Je bent zelf verantwoordelijk voor je vervanging op het moment dat je niet kunt komen tafelen/fluiten. 
 

Boetes:

Boetes bij niet komen opdagen (NO) tafelen/fluiten 1e keer: € 25; vanaf de 2e keer:  €50 + Schorsing voor je eerstvolgende thuiswedstrijd. O ja en je wordt natuurlijk ook nog een keer extra ingedeeld voor de gemiste beurt! 


Let op: Bij meer dan 1 NO in het voorgaande seizoen, zal in het huidige seizoen mee tellen als 1 NO. Dit betekent dat een NO in het huidige seizoen dan al geldt als de 2e NO. Als je een heel jaar niks gemist hebt begin je het jaar daarop weer bij 0. NO’s kunnen verder niet weggewerkt worden.

Amstelcampushal

Tweede Boerhaavestraat 10, 020 525 8075