top of page

ITUS Toernooi 2018, schrijf je team nu in!

Lieve basketballer,


Het moment waar je met smart op zit te wachten: ITUS 2018 is coming! Het gezelligste basketbaltoernooi zal ook dit jaar weer plaatsvinden op 28, 29 & 30 december (dit jaar wordt het gewoon weer drie dagen, beloofd!). Trommel al je leukste teamgenootjes en wat enthousiastelingen van het andere geslacht op en schrijf je in. Normaal gesproken is dit ook het moment om het thema bekend te maken, maar om het dit jaar extra spannend te maken houden we dit nog even geheim. Maar trust US, dit wil je niet missen!


Het toernooi vindt plaats in de Amstelcampushal (ACH), waar je speelt, eet, feest en zelfs kan blijven slapen. Mocht je blijven overnachten neem dan zelf een luchtbed en slaapzak mee.Het is een gemixt toernooi, waarbij een team minstens 2 vrouwelijke spelers in het veld moet hebben staan tijdens de wedstrijden. Stel een onverslaanbaar team samen, want het winnende team gaat niet met lege handen naar huis! Dus wacht niet te lang en schrijf je snel in door te mailen naar ustoernooi@hotmail.com.


De kosten voor het toernooi bedragen €40 per persoon plus een bijdrage van €80 per team. De kosten zijn inclusief twee keer diner, twee keer ontbijt en lunch, accommodatie en entree voor twee fantastische feesten! En niet te vergeten, hét nieuwste ontwerp ITUS shirt.


Like en check de Facebook voor meer informatie en ontwikkelingen rond het toernooi en volg onze Instagram voor leuke updates.


Mochten er nog vragen zijn voel je dan vrij om te mailen of een berichtje te sturen via Facebook, wij zullen uiteraard zo snel mogelijk reageren.


We zien je op 28, 29 en 30 december!


Groetjes,

Toernooi Commissie US ´18


Email: ustoernooi@hotmail.com


Locatie Amstelcampushal:

Tweede Boerhaavestraat 10

1091 AN Amsterdam

Comments


bottom of page