In/uit schrijven

Join Us

Ha! Houd je van basketbal én een lekker biertje? Dan zit je goed bij U.S. Basketbal! Bij U.S. kun je kosteloos twee keer meetrainen om te kijken in welk team je het beste past. Geheel overtuigd? Laat je interesse weten via een e-mail naar secretaris@usbasketball.nl! Graag lezen we hierin jouw ervaring met basketbal (positie / niveau / aantal jaren gespeeld / vorige club), en of je wedstrijden wilt spelen of alleen wilt trainen bij een team dan wel in de vorm van pick-up games. Zo kunnen wij je snel uitnodigen voor een proeftraining bij één van onze teams of de groep van vrij trainende leden. Wanneer een passend team gevonden is, ontvang je een inschrijfformulier en kunnen we jouw inschrijving bij U.S. Basketbal compleet maken.


Heb je in de afgelopen 5 jaar voor een andere vereniging gespeeld? Zorg dan dat je daar bent uitgeschreven, en schuldvrij bent. De schuldvrijverklaring zal tegenwoordig online aangegeven worden via Sportlink.

Contributie

Voor de hoogte van onze contributie maken wij verschil in teams die 1 keer of 2 keer per week trainen (Dames 1 t/m 3 en heren 1 t/m 4 trainen tweemaal per week, en dames 4 t/m 6 en heren 5 t/m 6 trainen eenmaal per week). En wij zouden geen Universitaire Sportvereniging zijn als we geen speciale contributie voor studenten hanteren.


De contributie wordt middels automatische incasso halfjaarlijks geïnd (najaar en voorjaar). Vul daarvoor de Machtiging doorlopende SEPA incasso, te verkrijgen via de secretaris (secretaris@usbasketball.nl). Zie voor de hoogte van de contributie per seizoen hieronder. Het seizoen loopt van half augustus tot eind juni.


De contributie geldt voor een heel seizoen, vroegtijdige of te late uitschrijving zal daarom kosten met zich mee brengen, zie Leave US.

Lidmaatschap & Contributie

 

  • € 140 - Alleen trainen

  • € 257 - 1x trainen* & wedstrijd spelend

  • € 280 - 2x trainen* & wedstrijd spelend

  • € 231 - 1x trainen* & wedstrijd spelend - Student

  • € 252 - 2x trainen* & wedstrijd spelend - Student

  • € 380 - Landelijk, 2x trainen & wedstrijd spelend**

  • € 352 - Landelijk, 2x trainen & wedstrijd spelend** - Student

          *  Dames 1 t/m 3 en Heren 1 t/m 4 trainen 2x per week.

             Dames 4 t/m 6 en Heren 6 trainen 1x per week.​

          ** D1 betaalt  € 100,- boven de gewone contributie ivm het spelen in de promotiedivisie.

Tenues

Dit seizoen kunnen de US tenues direct via de webshop van onze leverancier (Fan-base) worden besteld. Zie onderstaande link voor de webshop. Let op dat je binnen je team afstemt welk nummer beschikbaar is en het bestuur op de hoogte stelt van de bestelling.

Omdat de prints van de tenues worden verwerkt in de shirts voor een mooi resultaat neemt dit enige tijd in beslag (levertijd 4-6 weken) is met de leverancier afgesproken dat voor de eerste bestelling uiterlijk vrijdag 6 september de bestelling dient te zijn afgerond in de webshop. Bestellingen na die tijd zullen in principe uit voorraad komen waarbij de nummers bedrukt worden. Let op dat er aparte tenues voor heren en dames zijn! Ook de warme US trui kan hier worden besteld.

https://basketball.fan-base.nl/verenigingslijnen/us-amsterdam.html

Leave us

Wil je US verlaten stuur dan een mail naar secretaris@usbasketball.nl met je opzegging. Dit is de enige manier om officieel op te zeggen! Meld je je niet af dan blijf je contributie betalen (ook al heb je het wel tegen je coach en team gezegd).


Opzegging van lidmaatschap voor het nieuwe seizoen dient te geschieden vóór 1 mei. Geen teruggave van contributie bij tussentijdse opzegging na de start van het seizoen (1 september). Kosten indien opzegging na 1 mei bedragen eenmalig €50, zie hieronder.


- Opzeggen voor het volgende seizoen (zonder kosten) vóór 1 mei
- Opzeggen voor het volgende seizoen tussen 1 mei en 31 augustus: kosten € 50
- Opzeggen voor het volgende seizoen tussen 1 september en 31 mei: kosten volledig seizoen contributie
- Aanmelden tussen 1 augustus en 31 december: volledig seizoen contributie
- Aanmelden tussen 1 januari en 31 maart: kosten € 210 (trainende leden: €105)

Disclaimer m.b.t. uitschrijven bij US: 
Wanneer je je uitschrijft, geef je al je rechten om in een team te spelen op. Het bestuur gaat er dan van uit dat er plek is in een team en zal dan ook de nieuwe aanmeldingen doorsturen naar dit team. Je hebt op het moment dat je je weer inschrijft dan dus geen voorrang op nieuwe leden.